Om LG Söderberg Fastigheter
LG Söderberg Fastigheter AB, är ett familjeföretag som funnits i drygt 30 år som bygger och förvaltar fastigheter belägna i Örebro. Vi äger och förvaltar lägenheter, butiker, kontor, industri och lager.

LG Söderberg Fastigheter är idag 23 anställda, vi förvaltar cirka 1400 lägenheter samt drygt 70 000 kvm lokal. Omsättningen 24/25 kommer uppgå till cirka 170 mnkr fördelat på tio bolag. Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Ta då chansen och sök tjänsten som redovisningsansvarig hos LG Söderberg Fastigheter!

Om tjänsten
Som redovisningsansvarig är du en nyckelperson som arbetar både självständigt och i nära samverkan med ekonomichef samt med övriga kollegor och kunder. I tjänsten som redovisningsansvarig har du helhetsansvaret för företagets redovisning. Detta innebär att du arbetar med den löpande bokföringen och redovisning enligt K3, inkasso, hyresavisering och hyresreskontra. Vidare hanterar du fakturor, kund- och leverantörsreskontra samt redovisning av skatt och moms. Du arbetar med flera olika moment och rapporter; månads- och kvartalsavstämning samt är delaktig i kvartals- och årsbokslut. I tjänsten ingår även att vara delaktig i lönehanteringen.

Vi arbetar i Fortnox, Momentum Fastighet samt Wolters Kluwer Bokslut.

Vem är du?
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet som redovisningsansvarig och känner dig trygg i rollen. Du har en relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. För att trivas i rollen som redovisningsansvarig på LG Söderberg Fastigheter är du som person samvetsgrann och har en god struktur i ditt arbete. Vi tror att du är självständig och har en initiativförmåga för att bidra till att hitta lösningar till nya uppgifter och situationer som kan uppstå. För att lyckas och trivas i rollen som redovisningsansvarig är du driven och trivs med att ta stort eget ansvar. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs som bäst i en roll med många kontaktytor. Du är en prestigelös och serviceinriktad person som tycker om att samarbeta och lära av andra. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i K3-miljö samt har arbetat med fastighetsmoms.

Vårt erbjudande till dig
Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande tjänst hos LG Söderberg Fastigheter. Företaget har en bra ekonomisk tillväxt och ett stabilt resultat är viktigt för att klara framtida återinvesteringar och underhåll. Det ska göras genom att bygga och förvalta hus på ett hållbart sätt, arbeta för smarta energilösningar, miljövänliga byggnadsmaterial, friskvård och socialt arbete. Företaget är medlem i Byggföretagen samt Fastighetsägarna Sverige.

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan ansokan@soderberg.se

Sista ansökningsdag är 17 juni 2024. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Oscar Söderberg, 070 422 60 90, oscar@soderberg.se alt ekonomichef Håkan Andersson, hakan@soderberg.se, 070 799 13 78