Vi är ett lokalt familjeföretag som startades 1989 av Lars-Göran Söderberg och som idag drivs av andra generationen. Vi äger, utvecklar, förvaltar och bygger bostäder och kommersiella lokaler med fokus på Örebroregionen.

Idag äger och förvaltar vi drygt 1 300 lägenheter och 70 000 m² kommersiella ytor med kontor, butiker, industrier, lager och garage. Vi arbetar långsiktigt med att fortsätta utveckla företaget genom ett kontinuerligt arbete med underhåll av beståndet, förvärv av fastigheter och nyproduktion.

Fastighetsförvaltningen ansvarar vi själva för med egna medarbetare, vilket gör att du som hyresgäst lär känna den personal som arbetar i din närmiljö. Det gör oss tillgängliga och ger en snabb service till våra hyresgäster.

Vi månar om att ha en bra relation med våra hyresgäster och för oss är det en självklarhet att erbjuda en trevlig boendemiljö, trivsamma omgivningar och tillhandahålla attraktiva ändamålsenliga lokaler för våra hyresgäster. Vi arbetar aktivt för att överträffa våra hyresgästers förväntningar. Hos oss vill man bo och verka helt enkelt!

I vår bolagsgrupp ingår LG Söderberg Fastigheter AB, Lars Göran Söderberg AB, Riddartorget AB, Citybostäder KB, Söderberg Oxhagen AB, LG Söderberg Bostad AB, LG Söderberg Förvaltning AB, Söderberg Rådhus AB, Lars Göran Söderberg Fastighetsförvaltning AB, Sälens Högfjällcenter AB samt LG Söderberg Lagercheferna AB.