Letar du efter en ledig lokal i Örebro? Vi tillhandahåller en mångsidig samling av tillgängliga lokaler i Örebro, passande för olika affärsverksamheter som butiker, kontor, lager och mer. Vårt fastighetsbestånd omfattar imponerande 70 000 kvadratmeter kommersiell yta.

Vi kan vara med från tanke till förverkligande för att hitta en lokal som matchar ditt behov. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss så vägleder vi dig att hitta rätt lokal.

LG Söderberg Fastigheter

LG Söderberg Fastigheter är ett lokalt familjeföretag som startades 1989 av Lars-Göran Söderberg och som idag drivs av andra generationen. Vi äger, utvecklar, förvaltar och bygger bostäder och kommersiella lokaler med fokus på Örebroregionen.

Fastighetsförvaltningen ansvarar vi själva för med egna medarbetare, vilket gör att du som hyresgäst lär känna den personal som arbetar i din närmiljö. Det gör oss tillgängliga och ger snabb service till våra hyresgäster.

Vi månar om att ha en bra relation med våra hyresgäster och för oss är det en självklarhet att erbjuda en trevlig boendemiljö, trivsamma omgivningar och tillhandahålla attraktiva ändamålsenliga lokaler för våra hyresgäster. Vi arbetar aktivt för att överträffa våra hyresgästers förväntningar. Hos oss vill man bo och verka helt enkelt.