Snart kommer du som är hyresgäst hos LG Söderberg att få tillgång till ett nytt öppet bredbandsnät som drivs av iTUX. Via det nya öppna bredbandsnätet kommer du kunna få en mycket snabb uppkoppling och kan välja en mängd tjänster inom TV, bredband och telefoni samt välfärdstjänster och smarta hemfunktioner. Omkopplingen från ditt nuvarande nät hos Open Universe till iTUX Öppna Bredbandsnät kommer ske löpande framledes i respektive fastighet.

Det här innebär övergången till det nya öppna bredbandsnätet för dig. Eftersom du bor i en fastighet som redan idag har tillgång till ett bredbandsnät behöver vi göra en migrering, det vill säga en övergång från ditt nät hos Open Universe till iTUX.

– Du kan välja att behålla dina tjänster om du vill. Då du redan har tillgång till ett fibernät via Open Universe kan du välja att behålla dina nuvarande tjänster. Om du vill behålla dina tjänster behöver du inte göra någonting, utan då flyttar vi över tjänsterna till vårt nät i samband med migreringen. Ett kortare avbrott i dina tjänster kan förekomma när nätet kopplas om. Om du har andra typer av tjänster idag och vill behålla dem, till exempel mobilt bredband, kommer dessa tjänster inte heller att påverkas.

– Du kan även välja att teckna helt nya tjänster i det nya öppna bredbandsnätet med tjänster inom TV, bredband och telefoni. Om du redan nu vill börja titta på vilka tjänster som finns kan du gå in på hemsidan.

Vill du veta mer om det nya öppna bredbandsnätet? På hemsidan oppnabredbandsnat.itux.se hittar du alla tjänsteleverantörer som erbjuder tjänster i det nya öppna bredbandsnätet. Du kommer känna igen många av de från ditt befintliga nät och några är nya. Du kan läsa mer om bredbandsnätet och tjänsteutbudet samt hitta kontaktuppgifter och svar på några vanliga frågor. Vi kommer att återkomma med mer information i god tid innan migreringen startar om hur du går till väga för att söka på din adress på hemsidan och få information om datum för omkoppling.

Hit kan du vända dig om du har frågor redan nu:

iTUX driver det öppna bredbandsnätet. Om du har frågor om tjänster och utbud: gå in på oppnabredbandsnat.itux.se. Där hittar du alla tjänsteleverantörer och deras kontaktuppgifter. Om du har allmänna frågor om det nya öppna bredbandsnätet och hur det kommer att påverka dig som boende kan du kontakta iTUX direkt genom att mejla info@itux.se eller ringa iTUX kundsupport på 0771-40 70 77.

Välkommen till ett öppet bredbandsnät från iTUX!