Jobba hos oss

Vi söker nu en projektledare!

Varmt välkommen till oss!

Vilka är vi?

Vår företagsgrupp äger cirka 900 hyresrätter och 70 000 kvm butik, kontor och lager. I vår bolagsgrupp ingår LG Söderberg Fastigheter AB, Lars Göran Söderberg AB, Riddartorget AB, Citybostäder KB, Söderberg Oxhagen AB, LG Söderberg Bostad AB, Söderberg Rådhus AB, Sälens Högfjällcenter AB, Lagercheferna i Örebro AB samt Lars Göran Söderberg Fastighetsförvaltning.

Vi är totalt 16 anställda i på företaget och på kontoret arbetar sju tjänstemän.

Vi har en mycket positiv utveckling och ser med stor tillförsikt framåt mot de kommande åren. Våra närmaste planer innehåller bland annat nyproduktion av över 300 hyreslägenheter samt ombyggnationer i i vårt befintliga bestånd.

Vem är du?

Du skall tillsammans med vår fastighetschef ansvara för vår bostadsproduktion med nybyggnad samt ombyggnad av våra egna fastigheter.

Din roll blir att i tidiga skeden delta i dialogen med arkitekt/konstruktör samt inom gruppen sköta upphandling av entreprenader, planering och ledning av byggproduktion genom upphandlade entreprenörer tills vi avslutar byggprojektet med slutbesiktning och överlämnar till vår förvaltningsavdelning.

Du kommer även vara delaktig i de förekommande hyresgästanpassningar och ombyggnationer som kommer bli aktuellt i delar av vårt befintliga fastighetsbestånd.

Vi värdesätter att du är en god ledare som blir stimulerad av att fatta beslut samt hitta kreativa lösningar. Social kompetens och tekniskt kunnande är viktiga egenskaper.

Om du har erfarenhet av inköp och upphandlingar ser vi som meriterande kunskaper. Har du en bakgrund, eller arbetar idag, som platschef är det ytterligare en merit.

Företaget är medlem i Byggföretagen samt Fastighetsägarna Sverige.

Skicka in din ansökan till: ansokan@soderberg.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du är baserad i Örebro

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Urval sker fortlöpande och alla ansökningar hanteras konfidentiellt. 

Sista ansökningsdag är den 14 april 2020.

Har du frågor?  Tveka då  inte att kontakta vår fastighetschef Patrik Ihrstedt på 072–2010139 eller via mejl patrik@soderberg.se