Fredag 7/8 öppnar Byggmax på Firmavägen 1 i Örebro.

–Det är jätteroligt att hälsa ytterligare en stark aktör välkommen till Marieberg Handelsområde. Byggmax kompletterar befintligt utbud väl och stärker Marieberg Handelsområde som shoppingdestination, säger Oscar Söderberg, VD LG Söderberg Fastigheter AB.

Byggmax har utvecklat ett nytt format för handelsplatser, som möjliggör att ta hela vårt produktutbud inklusive vår drive-in lösning till nya lägen, inomhus, och komma ännu närmre våra kunder. Den första anläggningen med det nya kompakta formatet öppnar i Marieberg Handelsområde.

 

Kompaktare butiksformat
–Vårt nya mer kompakta format kommer vi att etablera på handelsplatser och i lite större städer. Tack vare att det kräver mindre yta har vi möjlighet att etablera på nya lägen och komma ännu närmare våra kunder. Det här formatet sammanfattar Byggmax styrkor med noga utvalt och prisvärt sortiment – enkla snabba köp och smidig Drive In – precis som våra övriga anläggningar men på en mindre yta, säger Fredrik Salovaara, regionchef på Byggmax.

Tungt byggmaterial inomhus
–Den stora fördelen för kunden med enheten på Marieberg Handelsområde är att virke och tungt byggmaterial finns inomhus vilket bidrar till en bättre köpupplevelse. Läget gör det också enklare för kunden att hämta mindre beställningar via Click&Collect som görs på byggmax.se, säger Fredrik.

https://www.byggmax.se/marieberg