Är du vår nya kollega?

Vi söker en Produktionsledare

Vi fortsätter vår positiva utveckling och är inne i en spännande tillväxtfas. Bara inom de närmsta åren kommer över 300 hyresrätter nyproduceras samtidigt som vi kommer att göra större ombyggnationer i vårt befintliga fastighetsbestånd.

Nu söker vi dig som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder dig en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du tillsammans med dina nära kollegor utformar och planerar för din arbetsdag och produktionsstyrningen av våra byggprojekt. Som produktionsledare kommer din huvudsakliga arbetsdag bistå i att vara ute på våra byggprojekt där du samordnar, leder och kvalitetssäkrar arbetet.

Du har några års erfarenhet av nyproduktion och är bekant med processen på en byggarbetsplats. Erfarenhet från ROT- projekt är meriterande. Som person är du strukturerad, initiativrik och lösningsorienterad. Du vill arbeta proaktivt för att hela tiden ligga ett steg före en reaktiv lösning. Vi ser att du är van vid att fatta beslut och då rollen innehåller många dagliga möten är du också en god kommunikatör.

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Körkort B är ett krav

Har du frågor, kontakta Projektledare Carina Karlsson på 070-799 15 72 eller fastighetschef Patrik Ihrstedt på 072–201 01 39 alt. patrik@soderberg.se

Sista ansökningsdag är den 27 november 2020. Urval sker fortlöpande och alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Vi önskar in din ansökan via mejladress: till ansokan@soderberg.se