Om LG Söderberg Fastigheter

LG Söderberg fastigheter AB, är ett familjeföretag som funnits i drygt 30 år som bygger och förvaltar fastigheter belägna i Örebro. Vi äger och förvaltar lägenheter, butiker, kontor, industri och lager.

LG Söderberg Fastigheter är idag 23 anställda, vi förvaltar cirka 1000 lägenheter samt 70 000 kvm lokal och vi har även ca 300 lägenheter under produktion/ska tillträda under hösten 2022. Omsättningen 22/23 kommer uppgå till cirka 150 mnkr fördelat på 9 bolag. Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Ta då chansen och sök tjänsten som ekonom hos LG Söderberg Fastigheter!

Om tjänsten

Som ekonom är du en nyckelperson som arbetar både självständigt och i samverkan med övriga kollegor och med våra samarbetspartners och kunder. Vår hyresadministrationsgrupp består idag av en ekonom och tre hyresadministratörer. I tjänsten som ekonom har du helhetsansvaret för företagets redovisning. Detta innebär att du arbetar med den löpande bokföringen och redovisning enligt K3, inkasso, hyresavisering och hyresreskontra. Vidare hanterar du fakturor, kund- och leverantörsreskontra och redovisning av skatt och moms. Du kommer att ha övergripande ansvar för ca hälften av bolagen samt vara direkt underställd vd. Du arbetar med flera olika moment och rapporter; månads- kvartals- och årsbokslut, moms och skatteredovisning.

Vi arbetar i Fortnox, Hogia Fastighet Pro samt Wolters Kluwer Bokslut

Vem är du?

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet som ekonom och känner dig trygg i rollen. Du har en relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. För att trivas i rollen som ekonom på LG Söderberg Fastigheter är du som person samvetsgrann och har en god struktur i ditt arbete. Vi tror att du är självständig och har en initiativförmåga för att bidra till att hitta lösningar till nya uppgifter och situationer som kan uppstå. För att lyckas och trivas i rollen som ekonom är du driven och trivs med att ta stort eget ansvar. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs som bäst i en roll med många kontaktytor. Du är en prestigelös och serviceinriktad person som tycker om att samarbeta och lära av andra. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i K3 miljö samt har arbetat med fastighetsmoms.

Vårt erbjudande till dig

Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande tjänst på LG Söderberg Fastigheter. Företaget har en bra ekonomisk tillväxt och ett stabilt resultat är viktigt för att klara framtida återinvesteringar och underhåll. Det ska göras genom att bygga och förvalta hus på ett hållbart sätt, arbeta för smarta energi¬lösningar, miljövänliga byggnadsmaterial, friskvård och socialt arbete. Företaget är medlem i Byggföretagen samt Fastighetsägarna Sverige.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering har LG Söderberg Fastigheter valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är 21 augusti 2022. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Länk nedan till ansökningssida:

https://onepartnergroup.recman.no/job.php?job_id=283621&path=ams

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Oscar Söderberg, 070 422 60 90, oscar@soderberg.se.